kleding bedrukken kleine oplage

Kleding bedrukken voor zzp’er en kleine bedrijven

Het bedrukken van kleding in kleine oplagen voor zzp’er of kleine bedrijven is bij Tekstwereld de normaalste zaak van de wereld. Als tekstwereld richten wij ons juist om het bedrukken van kleiding in kleine oplagen. Geen poespas, gewoon even contact waarin we afstemmen wat uw wensen zijn.

Eigen kleding aanleveren voor bedrukken

U levert de kleding bij ons aan en wij bedrukken de kleding met de gewenste teksten. Onze naam “Tekstwereld” zegt het al, wij bedrukken met name teksten, naamlogo’s en meer op kleding. Wilt u weten of wij voor u de juiste partij zijn om uw bedrijfskleding te bedrukken, neem dan gewoon even contact op via telefoon of mail.

Risico’s bedrukken van bedrijfskleding

Wij vinden het belangrijk om te vermelden dat het bedrukken van de kleding een handmatig proces is en dat er ook iets kan misgaan. Dit komt zelden voor maar ook wij zijn mensen. Kleding die u koopt en aanlevert is uw verantwoordelijkheid, natuurlijk behandelen we alles met zorg en werken we heel secuur. Echter als er wat misgaat met aangeleverde kleding kan dit niet op ons verhaald worden. Dit is veelal afhankelijk van het aangeleverde materiaal.

Bedrijfskleding bedrukken van 1 stuk

Daar wij handmatig bedrijfskleding bedrukken kunnen we dat vanaf 1 stuks, tegen normale tarieven en heeft u niets te maken met instel kosten of andere vaste kosten. Dus als u zzp’er bent en u wilt graag bedrijfskleding met uw naam, bel dan ook gerust. Naast bedrijfskleding bedrukken kunt ook als particulier of vereniging bij ons terecht.

Vragen over bedrijfskleding bedrukken

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de informatie omtrent kleding bedrukken op deze website, neem gerust contact met ons op. U kunt hiervoor bellen met Sabina of Daisy of een email sturen. Wij nemen dan contact met u op.