Kraamcadeau met eigen tekst

Bij Tekstwereld maak ik kraamcadeautjes met tekst helemaal afgestemd op jouw wensen. Een uniek kraamkado op maat voor jouw vriendin, nichtje, dochter of kleindochter of voor de papa’s.

Eigen tekst en beeld of vanaf geboortekaartje

Een kraamcadeau met eigen tekst of opdruk is gewoon mogelijk. Bijvoorbeeld voor stoere papa’s zoals een brandweerman of ander beroep. Of een tekst vanaf het geboortekaartje. Heel veel is mogelijk. Zo maak ik een kraamcadeau voor je afgestemd op jouw wensen en die van de papa of mama. Of samen natuurlijk.

Broertje, zusje, opa of oma

Wat dacht je van een leuk familie cadeau met voor opa en oma, zoals een stoeltje of speelgoed waarmee de kleine kan spelen als hij of zij wat ouder is bij opa of oma. Of een leuk extra cadeau voor broer of zusje met een tekst van de geboorte. Allemaal erg leuk om te geven of te krijgen.

Advies of hulp nodig?

Weet je niet goed wat je wilt, heb je hulp nodig bij het bedenken? Bel of mail mij, ik heb gegarandeerd ideeën zodat jij een uniek kraamcadeau hebt.

Een uniek kraamcadeautje op maat

Vraag eenvoudig naar de mogelijkheden voor een uniek kraamkado met tekst. Het is mijn passie om een passend kado voor je te maken. Bel of mail gewoon even.