Tekstborden op maat

Tekstborden met een eigen tekst

Wij maken tekstborden op maat met een eigen tekst. Geen standaard tekstborden die je overal bij een tuincentrum of winkel kunt kopen. jij bent uniek en je tekstbord ook. Of het nu voor jezelf is of voor een cadeau voor iemand. Kies een tekstbord op maat. Jij geeft aan welk format tekstbord je wilt hebben. Ook de kleur van je tekstbord kun je in overleg met ons zelf bepalen. Zo wordt ieder tekstbord een beleving en is uniek. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn of heb je een idee voor een tekstbord maar je weet niet waar en hoe. Durf dan je vraag hier te stellen, wij maken een tekstbord op maat voor jou.

Hieronder zie je voorbeelden uit van tekstborden door ons gemaakt. Het is slechts een kleine greep uit alle borden die we hebben mogen realiseren. Hopelijk geeft het je voldoende inzicht wat de mogelijkheden zijn. Maak je tekstbord met eigen tekst voor jezelf of als cadeau. Je kunt ze ophalen of laten bezorgen.

  • Meerdere afmetingen

  • Je eigen tekst

  • Verschillende lettertypes en grootte

  • Kies je eigen kleuren

Tekstbord voor iedere gelegenheid

Heb je advies nodig voor een leuk idee voor een eigen tekstbord? Schroom dan niet contact op te nemen, we hebben al vele borden gemaakt en denken mee voor een leuk idee.

Stel je vraag direct

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.