Tekstkado artikelen

Een tekstkado met eigen tekst

Bij Tekstwereld maken wij tekstkado artikelen op maat. Een tekstkado met eigen tekst of opdruk. Zo krijg je een kado artikel afgestemd op jouw wensen. Wij kennen geen standaard artikelen van 13 in een dozijn. Bij Tekstwereld vinden wij het leuk om jouw kado artikel helemaal op af te stemmen. Een uniek kado voor een speciaal iemand. Of het nu een collega, vriend, vriendin of ouder is. Het kado is ook speciaal.

Graag laten wij je voorbeelden zien van cadeau artikelen door ons in opdracht vervaardigd. Denk nu niet, is dat alles, jouw creativieit is bepalend voor het tekstkado dat jij wilt laten maken. Onderstaande cadeau artikelen is slechts een kleine greep uit alle artikelen die we al hebben gemaakt.

  • Kies je kado artikel

  • Je eigen tekst

  • Verschillende lettertypes en grootte

  • Kies je eigen kleuren

Een tekstkado voor iedere gelegenheid

Heb je advies nodig voor een leuk idee voor een eigen tekstkado? Schroom dan niet contact op te nemen, we hebben al vele cadeau artikelen met tekst gemaakt en denken mee voor een leuk idee.

We hebben op Tekstwereld.nl geen kant en klare artikelen waar je er honderden van terugziet waar je ook kijkt. Natuurlijk kunnen we ook op basis van standaard teksten in combinatie met jou cadeau iets standaards uniek maken. Je kunt ook kiezen voor een eigen originele tekst en of opdruk. Al deze bedrukkingen maken we op maat. Bedenk dat veel mogelijk is, gewoon even afstemmen.

Stel je ziet ergens een leuk artikel, allee wat saai omdat er geen opdruk of tekst op staat. Geef dit aan ons door en wij kopen het artikel, bedrukken het met jouw tekst of opdruk en je hebt een prachtig cadeau artikel op maat. Natuurlij kun je ook zelf het artikel kopen en bij ons afgeven zodat wij de bedrukking kunnen verzorgen. Of je vraag ons de tekst of opdruk sticker voor je te maken en wij sturen deze toe waarna je de opdruk zelf aanbrengt op je kado artikel.

De mogelijkheden zijn ongekend, net als je creativiteit. Wil jij een uniek tekstkado, bel of mail dan even.

Stel je vraag direct

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.