Kleding bedrukken op maat

Een kledingstuk met een eigen tekst

Wij bedrukken kleding op maat met een eigen tekst. Geen standaard teksten voor op kleding die je overal kunt kopen. Verzin je eigen tekst. Of kies een tekst maar geef er je eigen twist aan. Of het nu voor jezelf is of voor een cadeau voor iemand. Kies een voor kleding bedrukken op maat. Jij geeft aan welke kleur, het kledingstuk, de maat en meer persoonlijke wensen.

Uniek bedrukte kleding voor groot en klein

Ieder kledingstuk wordt zo uniek voor jou gemaakt. Natuurlijk zijn er meer mensen die eenzelfde soort opdruk willen, dat mag toch en is ook leuk. De combinatie maakt de kleding uniek. Speciaal voor jou of voor diegene aan wie je het kado doet. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn of heb je een idee voor een tekst op kleding maar je weet niet waar en hoe. Durf dan je vraag hier te stellen, wij verzorgen kleding bedrukken op maat voor jou.

  • Je eigen tekst

  • Verschillende lettertypes en grootte

  • Kies je eigen kleuren

Kleding voor iedere gelegenheid

Heb je advies nodig voor een leuk idee voor een eigen kledingstuk op maat bedrukt? Schroom dan niet contact op te nemen, we hebben al vele kleding stukken van teksten voorzien en denken mee voor een leuk idee.

Stel je vraag direct

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.