Tekstwereld, over mij

Tekstwereld is ontstaan vanuit een passie voor creativiteit, teksten en hoe je daar hele leuke en bijzondere artikelen mee kunt maken. Van tekstborden, tekstkado, kleding met eigen teksten en ook interieur artikelen waar een leuke en eigen tekst op gedrukt kan worden. Eerst voor mijzelf. Vervolgens voor meer en meer bekenden. Ze vroegen om een leuke en eigenzinnig artikel met tekst erop.

Handgemaakt en uniek

Alles is handgemaakt en uniek, geen massa of standaard tekst artikelen. Natuurlijk kan ook een standaard tekst op een uniek artikel een heel eigenzinnig en speciaal tekstcadeau worden.

Tekstwereld is anders
Tekstwereld is ontstaan vanuit de passie om mooie en leuke persoonlijke met tekst bedrukte cadeau’s/kado’s te maken. Ik vind het fantastisch om dit voor jou te doen.  Je kunt mij eenvoudig via telefoon of mail bereiken.  Tekstwereld is meer dan een hobby, het is mijn passie naast een parttime baan.

Tekstwereld geeft advies op basis van jouw wensen.
Wil jij geholpen worden bij het samenstellen van jou unieke en speciale cadeau/kado voor jezelf of een speciaal iemand in jouw leven. Bel of mail mij. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Tekstwereld is uniek in haar aanpak
Ik hoor van relaties terug dat tekstwereld uniek is in haar aanpak, mooi toch. Een complimentje, een lach of bedankje van iemand via de facebook pagina is waar ik vrolijk van wordt.